Nákupní košík
Košík je prázdný
 

Ochrana osobních údajů

 

Bezpečnost a ochrana informací

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

 

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu, s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkající se objednaného zboží (sdělení nutných údajů: jméno, telefon a dodací adresa přepravci).

Přeje-li si registrovaná osoba, aby údaje o její osobě byly vymazány, informuje o tom provozovatele internetového obchodu www.sb-clippers.com na e-mailové adrese info@sb-clippers.com

 

Ujednání podle GDPR:

Dne 25. 5. 2018 vstoupilo v platnost nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (zvané „GDPR“).

V souladu s tímto nařízením bychom Vás rádi informovali, že:

  • potvrzením objednávky (tlačítko Potvrdit objednávku) souhlasíte se zpracováním vámi poskytnutých nebo zpřístupněných důvěrných informací uvedených v objednávce týkající se osobních údajů fyzických osob, které jsou nezbytně nutné pro účely vzájemné spolupráce,
  • osobní údaje budou zpracovány za účelem plnění závazků v souvislosti s poskytováním služeb či plněním z titulu smluvního vztahu, a nebudou využity k žádným jiným (například marketingovým) účelům,
  • osobní údaje budou uchovány po dobu trvání smluvního vztahu a dále po dobu nezbytně nutnou, která se rovná zákonnému požadavku na archivaci daňových dokladů (především z důvodu archivace potvrzených přepravních listů příjemcem a objednávky přepravy společně s daňovými doklady),
  • osobní údaje budou zpracovány s přihlédnutím na jejich důvěrný charakter se zabezpečením odpovídající daným rizikům,
  • osobní údaje budou poskytnuty ke shora uvedenému účelu za vyjmenovaných podmínek a ve stejném rozsahu výhradně vybraným subdodavatelům podílejícím se na přepravě v rámci dodavatelského řetězce jako dílčím zpracovatelům a nebudou poskytnuty dalším třetím či nepovolaným osobám.